צ'יפסים נפוחים – כמו בפלאפל של פעם

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

הי,

מדי פעם אנו "חוטאים" בהכנת צ'יפס, בד"כ, אנו מכינים את הצ'יפס הרגיל, חתוך ל"תיבות" ארוכות ובעובי של חצי ס"מ בערך.

אבל, כאשר אנו מכינים פלאפל, מגיע תורם של הצ'יפסים הנפוחים, כמו שהיו פעם בדוכני הפלאפל…

ההכנה פשוטה למדי, החומרים הדרושים:

1. תפוח אדמה

2. ביצה

3.  3 כפות קמח

4. חצי כפית מלח

5. רבע כפית אבקת מרק

6. מעט מים.

ניתן להוסיף פלפל שחור.

אופן ההכנה:

חותכים את תפוח האדמה לפרוסות דקות מאוד ומשרים במי מלח כחצי שעה.

מייבשים היטב במגבת את פרוסות התפוח.

מערבבים את חומרי הבלילה עד לקבלת בלילה אחידה ונוזלית למדי.

מחממים שמן (קנולה) לחום בינוני ומטגנים עד להשחמה.

שימו לב שיש להפוך את הצ'יפסים בשמן לטיגון אחיד ויפה.

בתיאבון…

פרוסות תפוחי האדמה מתייבשות לאחר ההשרייה במי מלח:פרוסות תפוחי אדמה - לפני הבלילה והטיגון

הצ'יפסים מוכנים לאכילה :)

צ'יפסים נפוחים מוכנים לאכילה

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

Add a Comment

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים