לחם עם עשבי תיבול

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

מתכון קל ופשוט להכנת לחם עם עשבי תיבול.

הלחם הזה הפך להיות לחם הבית אצלנו, ההכנה שלו קלה ופשוטה (10 דקות עד רבע שעה),

והוא טעים, מאוד טעים :)

חומרים דרושים:

לבצק:

3 כוסות קמח

כוס מים

כף שמרית

כף שמן זית

כפית מלח

כף סוכר לבן

לרוטב:

שמן זית לפי הצורך – (בערך 3 כפות)  השמן אמור להספיק לכיסוי הלחם

שום כתוש – חצי כפית עד כפית

כפית שטוחה של אורגנו

כפית  שטוחה של בזיליקום

כפית שטוחה של זעתר

מעט מלח גס

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

אפשר להניח את הבצק לחצי שעה (או יותר) מכוסה, אך לא חייבים.

מרדדים את הבצק לעובי הרצוי , אנחנו אוהבים את הלחם בעובי של "פיתה" דקה.

הרוטב:

מערבבים את חומרים הרוטב ביחד. זהו :)

מורחים את הרוטב על הבצק באופן אחיד.

ניתן למרוח מעל ביצה טרופה.

מחממים תנור לחום גבוה – 230 מעלות.

מכניסים את הבצק לתנור למספר דקות, מוציאים כאשר הוא משחים קלות (לא שרוף, אבל "קראנצ'י")

אוכלים חם….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

Add a Comment

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים