בטטה ודלעת בדבש

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

לקראת ראש השנה הבא עלינו לטובה, מתכון מתוק…

המצרכים:

2 בטטות.

1 חתיכת דלעת (חצי קילו בערך)

כף סוכר חום

3 כפות דבש

1 כפית קינמון

ניתן להוסיף כפית זנגוויל טחון וכפית הל טחון וצימוקים.

אופן ההכנה:

פורסים את הבטטות (קלופות, כמובן) לפרסות בעובי 1.5 ס"מ וכך גם את הדלעת.

משמנים את התבנית במעט שמן זית ומסדרים את פרוסות הדלעת והבטטה – עדיף בשכבה אחת.

מברישים במעט שמן את הבטטה והדלעת ומפזרים את התבלינים מעל באופן שווה פחות או יותר.

יוצקים את הדבש, כנ"ל, בצורה אחידה מעל.

אופים ב 180 מעלות עד שהדלעת והבטטות משחימים, מדי פעם רצוי להוציא מהתנור ולדא שיש מספיק רוטב (במדה ואין, ניתן להוסיף מעט מים)

להגיש פושר.

בתאבון…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

Add a Comment

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים