סלט כרוב לבן עם צנוברים שקדים ושומשום
את הסלט הזה אפשר לטעום כמעט בכל ארוע אצלנו, הוא קל להכנה וטעים מאוד.
החומרים:
חצי כרוב לבן
3-4 כפות שומשום
3-4 כפות צנוברים
3-4 כפות שקדים קלופים פרוסים או שברי שקדים קלופים
לרוטב:
1/4 כוס שמן
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס סוכר (אפשר גם פחות – לפי הטעם)
2 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
חותכים את הכרוב לפיסות קטנות (כמו סלט? )
קולים את הצנוברים, השומשום והשקדים מעט במחבת משומנת קלות ומניחים להן להתקרר.
מפזרים את הקטניות על הכרוב החתוך
מערבבים את חומרי הרוטב בכוס ושופכים על הסלט – מערבבים היטב ומניחים לו ל 15 דקות לפחות.
בתאבון…