ברוקולי מוקפץ עם לימון

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

מתכון קליל לימי הקיץ, הכנה מהירה, ניתן לאכול חם או אפילו קר…

החומרים:

פרחי ברוקולי (כמה שאתם רוצים, בין חצי קילו לקילו)

חצי לימון

1-2 שיני שום

2 כפות שמן

חופן אגוזי מלך או צנוברים.

אופן ההכנה:

הרתיחו מים והוסיפו את פרחי הברוקולי למים הרותחים למשך 4-5 דקות. (מכניסים את הברוקולי כאשר המים כבר רותחים)

מסננים את הברוקולי.

חממו שמן במחבת/ווק

הוסיפו את השום הכתוש ולאחר מספר שניות הוסיפו את הברוקולי

הקפיצו במשך 3-4 דקות.

הוסיפו את האגוזים/צנוברים לדקה נוספת

העבירו לכלי מתאים וסחטו לימון מעל הברוקולי.

בעזרת פומפיה גסה גרדו את קליפת הלימון על הברוקולי.

בתאבון.

 

ברוקולי עם צנוברים

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

Add a Comment

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים