ברוקולי מוקפץ עם לימון
מתכון קליל לימי הקיץ, הכנה מהירה, ניתן לאכול חם או אפילו קר…
החומרים:
פרחי ברוקולי (כמה שאתם רוצים, בין חצי קילו לקילו)
חצי לימון
1-2 שיני שום
2 כפות שמן
חופן אגוזי מלך או צנוברים.
אופן ההכנה:
הרתיחו מים והוסיפו את פרחי הברוקולי למים הרותחים למשך 4-5 דקות. (מכניסים את הברוקולי כאשר המים כבר רותחים)
מסננים את הברוקולי.
חממו שמן במחבת/ווק
הוסיפו את השום הכתוש ולאחר מספר שניות הוסיפו את הברוקולי
הקפיצו במשך 3-4 דקות.
הוסיפו את האגוזים/צנוברים לדקה נוספת
העבירו לכלי מתאים וסחטו לימון מעל הברוקולי.
בעזרת פומפיה גסה גרדו את קליפת הלימון על הברוקולי.
בתאבון.