וופל בלגי על מקל – טעים ומדליק

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

האמת שהמתכון הזה הוא מאוד קליל ואפילו כתוב על השקית של האבקה שאנחנו משתמשים בה.

זהו וופל בלגי כמו שתאכלו בבתי קפה, מסעדות או באולמות אירועים למינהם, רק שהפעם, הוא מוגש על מקל, וכמו שהומר סמפסון פעם אמר, כל דבר על מקל הוא טעים יותר!

מתכון מאוד פשוט ומתייחס לקילו אבקת וופל בלגי תוצרת טופ קיטשן.

לקערה גדולה שוברים 4 ביצים ומערבבים אותן היטב

מוסיפים את האבקה

מוסיפים 250 סמק שמן (אנחנו משתמשים בשמן קנולה)

ומוסיפים 0.8 ליטר מים

מערבבים היטב את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.

אנחנו משתמשים במכשיר וופל בלגי שנרכש בשז"ם. מחממים אותו ל 250 מעלות, שמים את הבלילה בכמות המתאימה בכל תא ומחכים 2.5 דקות.

הופכים ל 2 דקות נוספות ו…זהו.

אנו משכירים את המכשיר ומכינים וופל בלגי על מקל בארועים (ימי הולדת, חתונות וכו') זה תמיד מהווה אטרקציה ומוקד משיכה לכל האורחים, גדולים וקטנים כאחד :)

וופל בלגי על מקל

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+