כרובית בטחינה – מתכון קליל לתוספת טעימה

לפעמים לא ממש מתחשק לבשל, אבל עדיין צריך לאכול משהו.

זה מתכון קל מאוד להכנה וטעים מאוד (למי שאוהב כרובית וטחינה, כמובן)

החומרים הדרושים:

כרובית טריה

טחינה גולמית טובה

לימון

פפקריקה מתוקה

מלח

אופן ההכנה:

מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני-קטן

מרתיחים מים ומבשלים את פרחי הכרובית במשך 5-6 דקות עד שהם רכים, אך לא מתפוררים.

להכנת הטחינה:

מכינים טחינה נוזלית יחסית עם די הרבה לימון (באופן יחסי, זה לא אמור לצאת חמוץ)

מעט מלח ומעט פפריקה מתוקה (לפי הטעם)

מעבירים את הכרובית לכלי ללא המים

שופכים את הטחינה ומערבבים היטב.

זהו, פשוט, קל ו….טעים.

כרובית בטחינה