ולנו יש פלאפל… – מתכון לפלאפל תוצרת בית

כמה פעמים שאלתם את עצמכם, איך מכינים פלאפל?

אנו שמחים לפרסם את המתכון לפלאפל ביתי אמיתי, בלי חומרים משמרים, טרי חם וטעים…

החומרים הדרושים להכנת הפלאפל:

2 כוסות גרגירי חומוס שהושרו למשך הלילה – לא מבושלים.

חצי כוס פטרוזיליה טריה

חצי כוס כוסברה טריה

2 כפיות שטוחות של סודה לשתיה

כפית וחצי מלח

2 כפות זרעי שומשום

כפית פפריקה מתוקה

כפית שטוחה של כמון

2 פרוסות לחם

4 שיני שום

מי שאוהב חריף – ניתן להוסיף מעט פלפל חריף.

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון, ניתן להוסיף מעט מים עד לקבלת עיסה שמתאימה ליצירת כדורי פלאפל.

מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת הצבע הנכון – חום יפה :)

מגישים ואוכלים חם, עם חומוס (עדיף תוצרת בית, יפורסם בהמשך) וטחינה…

 

טיגון פלאפל בשטח