לביבות תרד ותפוח אדמה – אפויות וטעימות
החומרים הדרושים:
חבילת עלי תרד
3 תפוחי אדמה בינוניים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
חצי בצל
2 ביצים
כפית מלח
רבע כפית כמון
פלפל – לפי הטעם
3/4 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
חולטים את עלי התרד במים רותחים במשך 2 דקות, מסננים, סוחטים וקוצצים את העלים
מגרדים את תפוחי האדמה בפומפיה עדינה, סוחטים את הנוזלים מתפוחי האדמה ומוסיפים לקערה עם עלי התרד.
מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים היטב.
מחממים תנור ל 200 מעלות, על נייר אפיה משומן בשמן זית מסדרים את הלביבות.
אחרי 20 דקות בתנור הופכים את הלביבות ל 15 דקות נוספות.
אוכלים חם…