לביבות תרד ותפוח אדמה – אפויות וטעימות

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

החומרים הדרושים:

חבילת עלי תרד

3 תפוחי אדמה בינוניים

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

חצי בצל

2 ביצים

כפית מלח

רבע כפית כמון

פלפל – לפי הטעם

3/4 כוס פירורי לחם

 

אופן ההכנה:

חולטים את עלי התרד במים רותחים במשך 2 דקות, מסננים, סוחטים וקוצצים את העלים

מגרדים את תפוחי האדמה בפומפיה עדינה, סוחטים את הנוזלים מתפוחי האדמה ומוסיפים לקערה עם עלי התרד.

מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים היטב.

מחממים תנור ל 200 מעלות, על נייר אפיה משומן בשמן זית מסדרים את הלביבות.

אחרי 20 דקות בתנור הופכים את הלביבות ל 15 דקות נוספות.

אוכלים חם…

before ready1

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

Add a Comment

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים