פיצת הבית

מתכון לפיצה תוצרת בית שאנו אוהבים מאוד:
החומרים הדרושים:
לבצק:
3 כוסות קמח (רגיל)
כף שמרית
כף שמן זית
כף סוכר
כפית מלח
כוס מים

לרוטב:
2/3 קופסת רסק עגבניות (קטנה)
כפית סוכר
מעט מאוד שום כתוש
כפית אורגנו
חצי כפית מלח
כפית שמן זית

גבינת מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק יחדיו ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה או יותר

מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים מעט מים לדילול.

מרדדים את הבצק בעזרת מערוך עד לקבלת משטח דק (בעובי הרצוי והאהוב עליכם)
מורחים את רסק העגבניות ומפזרים גבינה מעל.

כמובן שניתן להוסיף תוספות כאוות נפשיכם (זיתים, עגבניות, תירס וכו')

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה (250 מעלות) למספר דקות עד שהגבינה מבעבעת והבצק אפוי.
** עדיף לאפות על רשת

בתאבון…

פיצה תוצרת בית

פיצה בטאבון